Raepatja

Yksilöllinen ja kestävä Levosin Raepatja on nukkumisergonomian suunnannäyttäjä 

Valmistetaan Sinulle mittojesi mukaan

Jotta Raepatja saadaan sopimaan Sinulle parhaalla tavalla, se valmistetaan alusta saakka Sinulle juuri Sinun yksilöllisten mittojesi mukaan.

Lue lisää

Muoto ja tuki 'Säkkituoliefektillä'

Raetäyte mukautuu vartalon pienienkin muotojen mukaan ja jäykistyy paineen vaikutuksesta 'säkkituoliefektillä' luotettavaksi miellyttäväksi tueksi loistavalla nukkumisergonomialla.

Lue lisää

Ylivoimainen tuki jousiin ja vaahtomuoviin verrattuna

Venyvillä ja joustavilla patjarakenteilla ei ole mahdollista tukea vartaloa niin, ettei tuki joustaisi karkuun, kun sille varaa lisää painoa – jäykillä rakeilla sen sijaan on.

Lue lisää

Ristiselkä saa kunnollisen tuen

Raepatjalla onnistuu se, mikä ei onnistu pehmeämmillä joustavammilla patjoilla: Ristiselkä saa riittävän voimakkaan tuen, jotta sen lihakset voivat luottaa kehon ulkopuolelta tulevaan tukeen ja rentoutua sisäisesti sekä palautua kunnolla.

Lue lisää

Elinvoimainen tunne herätessä

Raepatjalla maatessasi kehosi toimii luonnollisella tavalla terveytesi hyväksi läpi koko yön, koska Raepatja antaa kehollesi sen kaipaaman laadukkaan tukivasteen.

Niinpä Raepatjalta herätessäsi kehosi tuntuu elinvoimaiselta ja hyväkuntoiselta.

Lue lisää

Vihdoinkin kehitysaskel patjoissa!

Patjoissa ei ollut sitten vuoden 1927 vaahtomuovin keksimisen tapahtunut mitään todellista kehitysaskelta – kunnes Levos kehitti Raepatjan.

Merkittävä suoritus pieneltä suomalaiselta laadukkaan nukkumisen yhtiöltä!

Lue lisää

Käytetään parina Profiilipatjan kanssa

Raepatja muovautuu erinomaisesti ja antaa hyvän sivuttaistuen. Pystysuuntaisessa tuessa se tarvitsee apua, ja tuon avun antaa Raepatjan pariksi valmistettava yksilöllinen Profiilipatja.

Lue lisää

Patjan mukauttaminen on helppoa

Raepatja vaatii yksilöllistä mukauttamista sekä raemäärien että alusprofiilin osalta, jotta löytyy juuri sinulle sopiva vartalon tuenta. Mukauttaminen on helppoa ja olemme tehneet siihen hyvät ohjeet sivuillemme.

Lue lisää

Armeijakin luottaa Raepatjan kankaaseen

Raepatjan rakeita ympäröi erittäin kestävä ja hengittävä verkkokangas, jota käytetään myös Suomen armeijan taisteluvöissä.

Lue lisää

Kaksinkertaiset saumat

Levosin kaikki raetäytteiset tuotteet ommellaan kaksinkertaisilla saumoilla. Se on merkki Levosin tuotteiden korkeasta laadusta. Siten raevuotoja on aina estämässä varsinaisen sauman lisäksi myös varasauma.

Lue lisää

Raepatjan voi huoltaa lähes uudenveroiseksi

Raepatja tuo patjoihin uudenlaista kestävää kehitystä huollettavuudellaan. Enää ei käytössä kulunutta patjaa tarvitse heittää pois, vaan sen voi huoltaa kuntoon ja jatkaa sen käyttöä.

Lue lisää

Patentoitu täyttöaukko

Levos on hakenut patenttia Raepatjan raekammioiden automaattisesti sulkeutuvalle täyttö- ja tyhjennysaukolle.

Levos on Raepatjan teknisten innovaatioiden aito ja alkuperäinen kehittäjä!

Lue lisää

Suomalaista laatutyötä

Raepatjat valmistetaan Suomessa kokeneiden käsityöteollisuuden ammattilaisten tekeminä suurella sydämellä ja ammattiylpeydellä.

Siksi jokaisessa Raepatjassa lukee patjan valmistaneen ja työnsä korkeasta laadusta vastaavan ammattilaisen nimi.

Lue lisää

Hyvinvointiasi edistävä järkihankinta

Raepatja on vakavasti otettava hyvinvointisi edistämisen instrumentti. – Se ei ole mikään unelmahöttö – eikä sen käyttämisen kuulukaan tuntua kaikkein ihanimmalta ja upottavimmalta. – Raepatja on tehty terveelliseksi patjaksi, ja siinä tarkoituksessa se on loistava. – Vaikka se lisäksi onkin myös erittäin miellyttävä ja mukava.

Parhaan nukkumisergonomian saavuttamiseksi Raepatjan – ja sen kanssa valmistettavan Profiilipatjan – lisäksi on tarpeen käyttää myös tukityynyjä, joita Levosilla on valikoimassaan noin 20 erilaista. Lue tukityynyistä ja niiden hyödyistä lisää täältä.

Raepatjan hankinta alkaa vartalon mittojen ottamisesta

Olemme tehneet oppaan siitä, miten saat helposti selvitettyä ne vartalosi mitat, jotka tarvitaan Raepatjan räätälöimiseen sinulle. Mittausoppaamme löydät täältä:

Vaikka mittojen ottaminen onnistuukin yksin, helpoiten ja varmimmin se onnistuu avustajan kanssa. Ennen mittojen ottamista kannattaa siis kilauttaa kaverille. – Mekin mielellämme neuvomme ja autamme vartalosi mittojen ottamisessa.

Helppo käyttää

Kun Levos Raepatja on säädetty oikein, se on helppo ja huoleton käyttää.

Laadukas tuote

Raepatjat valmistetaan Suomessa ammattitaidolla käsityönä laadukkaista valikoiduista materiaaleista.

Varaosat saatavilla

Raepatjan rakeet ovat kuluvia osia. Meiltä saat hankittua helposti vaihtorakeet ja muut varaosat Raepatjaasi.

Me autamme

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja ainutlaatuinen. On kunnia-asiamme auttaa juuri sinua nukkumaan paremmin!

Vieritä ylös