Videokeskus

VIDEOESITYKSIÄ KATSOTTAVAKSENNE

Julkaisemme tälle sivulle videoesityksiä esimerkiksi hyvästä nukkumisesta, tuote–esittelyistämme ja vinkeistämme tuotteidemme käyttämisessä ja huoltamisessa.

Levosin perustaja Vesa Hesso kertoo, miksi hyvä paikallaan pysyvä tuki on tärkeää nukkuessa! – Pehmeä ja joustava patja on yllättävän huono tukemaan vartaloa. – Kunnollisella jäykällä patjalla nukkumisesta sen sijaan voi saada yllättäviäkin hyötyjä.

Levosin perustaja Vesa Hesso kertoo, mitkä ovat Levosin hyvinvointia paremmin tukevan nukkumisratkaisun kolme pääperiaatetta.

Nukkuma-asentojen vaikutuksessa hyvinvointiin on merkittäviä eroja – jopa sen välillä, kummalla kyljellään nukkuu. Yksi nukkuma–asento puhdistaa aivoja, toinen helpottaa närästystä, kolmas aiheuttaa kuorsaamista. Tällä videolla Levosin perustaja Vesa Hesso kertoo, mitkä ovat parhaat nukkuma-asennot ja miksi.

Levosin perustaja Vesa Hesso kertoo, mitä arkipäiväisen nukkumisemme mullistavaa Levos tuo meidän kaikkien saataville! – Koska Levosissa halutaan tehdä asiat kunnolla, Levos ei tyydy kehittämään pelkästään sänkyä ja patjaa paremmiksi, vaan lisäksi Levos tuo nukkumiseen perustavanlaisen korjauksen – joka olisi pitänyt tuoda nukkumiseen jo kauan aikaa sitten.

Palautuuko vai rasittuuko kehosi nukkuessasi? Yllättävän usein vastaus on se huonompi, ja sille on olemassa selvä syy. Onneksi Levosilla on tarjota siihen asiaan korjaus raetäytteisillä tukityynyillään ja patjoillaan.

Levos tuo sänkyyn vihdoin kunnollisen jäykän tuen. Se onnistuu raetäytteisillä tukityynyillä tavalliseenkin sänkyyn ja vieläkin paremmin, jos käyttää myös raetäytteistä patjaa. Nyt sinäkin voit hankkia sellaisen tuen nukkumiseesi.

On tärkeää, että jokaisessa raetäytteisessä nukkumistuotteessa on sisällä sopiva määrä rakeita. Vain silloin tuotteet toimivat niinkuin niiden on tarkoituskin toimia. Tällä videolla Levosin perustaja Vesa Hesso näyttää, miten Levosin nukkumistuotteiden raemääriä säädetään.

Vieritä ylös