Vastuullisuus

VASTUULLISUUS ON PERUSTAVAN TÄRKEÄÄ LEVOSISSA

Levos on perustettu tekemään maailmasta parempi paikka – toisin sanoen parantamaan maailmaa!

Sitä me Levosilla todella haluamme sydämiemme pohjasta tehdä kaikilla niillä tavoilla, joilla pystymme. Siksi toimimme vastuullisesti kaikessa toiminnassamme: materiaalivalinnoissamme, sisäisissä toimintatavoissamme, toiminnassamme asiakkaidemme kanssa – kaikessa.

Lupaamme järjestää Levosissa asiat aina niin, että kun ostat Levosilta, voit olla varma, että tuet vastuullisia toimintatapoja ja kestävää kehitystä, jotta maailmasta tulisi parempi, reilumpi, terveellisempi ja ystävällisempi paikka kaikille.

Levosin vastuullisuusperiaatteet

 

Levosille on tärkeää, että toimimme kaikissa tilanteissa vastuullisesti ja arvojemme mukaisesti. Olemme mukana rakentamassa ja edistämässä sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvointia kestävällä ja eettisellä tavalla. 

Levosin tuotteet ovat Suomessa käsityönä tehtyjä Avainlipputuotteita, ja Levos suosii materiaaleissaan kotimaisuutta. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa.

Tuotteidemme pakkausmateriaaleissa käytetään ekologisia pakkaustuotteita, ja kierrätettävyys huomioidaan myös tuotesuunnittelussa. 

Levosin aitona tavoitteena on toimia kestävästi ympäristön kannalta ja kohdella ihmisiä hyvin.

Viimeksi päivitetty: 25.08.2021

Vieritä ylös