Levos Yleistyyny pitkänomainen TT-8L

169,90 

Monikäyttöinen yleistyyny TT-8L (Long)

  • Yleistyyny joka soveltuu käytettäväksi monella eri tavalla.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 2 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

TT-8 Yleistyynyt ovat nimensä mukaisesti moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen sopivia klassisenmuotoisia ja muhkeita tukityynyjä, joista löytyy kahta eri muotoa, TT-8L Yleistyyny pitkänomainen (Long) ja TT-8SQ Yleistyyny neliö (Square). Yleistyyny TT-8L (Long) on yksikammioinen pitkin sisätuin varustettu muhkea korottava tukityyny joka on monikäyttöinen.

Tuki: Monipuolisuutensa vuoksi tukityyny antaa paremman tuen esim. käyttäjän jaloille tai esim. ala- ja keskiselälle sängyssä istuvalle.

Käyttö: TT-8 Yleistyynyt, etenkin pitkänomainen TT-8L, sopivat monipuolisuutensa vuoksi hyvin myös nukkumisen tukemiseen, esimerkiksi jalkojen väliin tai vierelle, ala- ja keskiselälle istuma-asennossa sekä väliaikaisesti jopa pään alle. 

Kokovalinta: Yleistyynyjen koko valitaan omaa harkintaa käyttäen tyynyjen tulevan käyttötarkoituksen ja niiden tulevan käyttäjän käyttötottumusten mukaan.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. 

Pesu: Tukityynyjä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös