Levos Raepatja

8.950,00 9.650,00 

Levos Raepatja, Nukkumisergonomian uusi suunnannäyttäjä! – Kun haluat parhaan mittojen mukaan yksilöllisesti räätälöidyn makuusijan!

  • Uudenlainen tarkasti vartalon muodon ottava voimakas ja paikallaan pysyvä tuki
  • Hyödyntää mekaanista raeteknologiaa
  • Jäykistyy laadukkaaksi ergonomiseksi tueksi vartalon painovoiman vaikutuksesta
  • Peruskoko 90x210cm, erikoistilauksena saatavilla koko 80x200cm
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistetaan Suomessa.
  • Avainlippu –merkintä
Poista

Raepatja on Levosin kehittämä maailman ergonomisten patjojen uusi suunnannäyttäjä – patjojen numero 1!

 

Raepatja nostaa nukkumisergonomian uudelle tasolle tukemalla nukkujan vartaloa uudenlaisella tarkasti vartalon muodon ottavalla voimakkaalla ja paikallaan pysyvällä tuella.

Nukkumisergonomian tasonnousun ensimmäinen avain on luopuminen patjan (sekä muiden nukkumisenaikaisten vartalontukien) liiasta pehmeydestä ja joustavuudesta, koska pehmeys ja joustavuus ovat epäluotettavia tukia, ja estävät siten nukkumisergonomian nousemisen tiettyä tasoa korkeammalle.  

Toinen nukkumisergonomian tasonnousun avain on Raepatjan raetäytteisyys. Levos on onnistunut kehittämään Raepatjaan toimintatavan, jolla patjan pehmeyden ja joustavuuden saa korvattua miellyttävältä tuntuvalla ja ergonomisesti oikeaoppisella tavalla: Raepatja muotoutuu tarkasti vartalon mukaiseksi yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan suunniteltavissa raekammioissa sijaitsevan raetäytteensä avulla ja jäykistyy voimakkaaksi luotettavaksi ergonomiseksi tueksi vartalon painovoiman vaikutuksesta.

Raepatja on yhden henkilön makuusija, jotta pystytään maksimoimaan yksilöllinen nukkumisergonomia ja makuusijan hyvinvointiatukevuus.

Raepatjan rakenne:

Raepatjaan kuuluu sekä varsinainen Raepatja–osa, että kova ja kevyt Profiilipatja–osa. Profiilipatja-osa toimii aluspatjana ja tuo lattiasta saatavan jäykän perustuen asiakkaan mittojen mukaan räätälöidysti lähelle vartaloa. Raepatja–osa sisältää täyterakeet ja muotoutuu sekä jäykistyy päällipatjana Profiilipatja–osan tarjoaman laadukkaan perustuen avustamana.

Levos suosittelee hankkimaan myös Raepatjaa varten kehitetyn Ohuen Sijauspatjan, joka sopii käytettäväksi tavallisten joustamattomien aluslakanoiden kanssa, ja minimoi sijauspatjasta väistämättä Raepatjan rakeiden toiminnalle aiheutuvan haitan. Ohut Sijauspatja on suunniteltu erityisen paloturvalliseksi materiaalilla, jota käytetään myös F1-kuskien kypärähupuissa, joten Ohuen Sijauspatjan käyttäminen parantaa myös nukkumisen paloturvallisuutta.

Raepatjassa käytetään vain laadukkaita materiaaleja: Raepatjan verkkokangas on erittäin kestävä keinokuitukangas, johon puolustusvoimatkin luottaa, ja Raepatjan täyterakeet ovat laadukkaita polypropeeni-muovirakeita, joista osa on paisutettu kevyiksi ja valtaosin ilmaa sisältäviksi, ja osa on täyttä muovia. Raepatjan suunnitteluratkaisuissa on lähdetty siitä, että patja kestäisi normaalissa käytössä ainakin 20 vuotta.

Raepatjassa on kuluvia osia, täyterakeet, joten Raepatja on alusta saakka suunniteltu niin, että sen täyterakeet pystyy vaihtamaan ja siten huoltamalla ylläpitämään Raepatjaansa pitkän aikaa. – Se on uudenlaista kestävään kehityksen mukaista ekologista ajattelua sängyissä ja patjoissa. – Luonnollisesti Raepatjan materiaalit saa Levosin kautta kierrätettyä uudelleenkäyttöön.

Raepatjan yksilöllisen mitoituksen tapa:

Yksilöllistä Raepatjan mitoitusta varten Levos on kehittänyt patjan tulevan käyttäjän vartalon vakioituihin valokuviin perustuvan vartalonmittaustavan, jonka avulla Raepatjan mitoitus onnistuu etänä niin, ettei asiakkaan tarvitse vierailla myymälässä mitattavana. – Uudenlainen vartalonmittaustapa on jälleen yksi osoitus Levosin kyvystä uudistaa koko ergonomisen nukkumisen toimialaa ja nykyaikainen verkkokaupan sekä Internetin ajan mukainen ratkaisu.

Tehtyäsi Raepatjan tilauksen ja maksettuasi sen lähetämme sinulle sähköpostilla linkin selainkäyttöiselle lomakkeelle, jolla voit toimittaa meille patjan tulevan käyttäjän vartalon vakioidusti otetut valokuvat sekä muut lomakkeella kysyttävät tiedot.

Suomalaista laatutyötä

Levos on hakenut Raepatjaa varten keksimilleen keksinnöille useita patentteja.

Raepatjan valmistavat suomalaiset kokeneet ammattilaiset käsityönä Suomessa.

Raepatja on tärkeällä tavalla maailman hyvinvointia kehittävä innovaatio, joka lisää uuden luvun suomalaisten jo entuudestaan maineikkaiden ja korkealaatuisten hyvinvointikeksintöjen, kuten saunan ja Xylitolin, rinnalle.

Huomioitavaa Raepatjan käytössä!

Raepatja tarvitsee alleen tukevan alustan. Raepatjan alustan tulee olla jäykkä, kuten tasainen jäykkä lattia on. Joustava alusta, kuten sälepohja tai joustava patja (esimerkiksi joustinpatja tai vaahtomuovipatja) ei käy Raepatjan alustaksi tai sängynrungoksi, vaan joustavalla alustalla Raepatjan jäykkä aluspatja, Profiilipatja, saattaa murtua ja mennä rikki. Vääränlaisesta Raepatjan käytöstä johtuvia vaurioita Levos ei korvaa.

Levos tulee jatkossa myymään Raepatjalle (ja Profiilipatjalle) sopivia sängynrunkoja, kunhan Levosin sängynrunkojen tuotekehitys ensin valmistuu.

 

MATERIAALIT

PESUOHJE

Emme suosittele Raepatjan konepesua, mutta Raepatjan irroitettavat välikammiot ovat konepestäviä 60° asteessa. Raepatjan tulleita tahroja voi varovasti puhdistaa tekstiilinpesuaineella. Kannattaa kuitenkin ensin kokeilla tekstiilinpesuainetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen kuin sitä levittää koko pinnalle.

SUUNNITTELIJA

Levos

Vieritä ylös