Peitto erikoissuuri 170 x 220 cm, ohut Puuvilla 330g

259,00 

Peitto erikoissuuri 170 x 220 cm, ohut Puuvilla 330g – ja peiton koko riittää!

Kesäkäyttöön ja vähemmän lämmittävyyttä kaipaaville sopiva luonnonmukaisella puuvilla-levykuituvanulla täytetty laadukas ohut yhden hengen peitto.

  • Täyte 330g/m3 lunnonmukaista puuvillaista levykuituvanua
  • Luonnonmukainen puuvillakangas sekä päällä että alla
  • Reunat kantattu puuvillakanttinauhalla
  • Valmistettu käsityönä Laatupeitteellä Tampereella Suomessa
  • Laadukas, mukava ja kestävä tuote
  • Avainlippu –merkki

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuuleeko nukkuessasi jaloillesi kylmää ilmaa? Eikö peitto riitä kunnolla päällesi kääntäessäsi kylkeä?

– Ratkaisu on erikoissuuri peitto!

Levosin nukkumisratkaisussa peiton alle tulee mahtua nukkujan lisäksi isojakin tukityynyjä – ja silloin tavalliset standardikokoiset yhden henkilön peitot jäävät liian pieniksi sekä leveydeltään että pituudeltaan. – Niinpä Levos teettää ja myy erikoissuuria yhden henkilön peittoja sekä pussilakanoita, joista hyötyvät kaikki, joiden käytössä tavalliset peitot tuntuvat joskus jäävän liian pieniksi.

Peitto erikoissuuri 170 x 220 cm, ohut Puuvilla 330g on kesäkäyttöön ja vähemmän lämmittävyyttä kaipaaville sopiva luonnonmukaisella puuvilla-levykuituvanulla täytetty laadukas ohut yhden hengen peitto.

Levosin nukkumisratkaisussa, jossa vartalon tukemisessa ergonomisesti käytetään apuna tukityynyjä, josta osa on suuria, ja joiden kaikkien on tarpeen mahtua nukkujan kanssa peiton alle, tarvitaan tavallisia standardi-kokoisia peittoja leveämpiä ja erityisen pitkiä peittoja. Siksi Levos myy erikoissuuria peittoja. Nämä peitot ovat mainioita myös sellaisille nukkujille, joilla tavallinen standardikokoinen yhden hengen peitto jää liian pieneksi.

Peiton on Levosille valmistanut Laatupeite Oy, joka on korkealaatuisia luonnonmukaisia nukkumistarvikkeita valmistava perinteinen tamperelainen perheyhtiö.

MATERIAALIT

Luonnonmukainen puuvillakangas molemmin puolin ja välissä luonnonmukainen puuvilla-levyvanu

PESUOHJE

60 °C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös