Levos Päänalustyyny korottava TT-5

169,90 

Tukityyny olkapäiden tai hartiaseudun tukeen

  • Selällään nukuttaessa, korottaa varsinaisen päänalustyynyn sopivalle korkeudelle.
  • Kyljellään nukuttaessa, korottaa varsinaisen päänalustyynyn sopivalle korkeudelle.
  • Tätä 50 cm x 35 cm -tukityynyä on saatavilla 4 eri paksuusvaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Päänalustyyny TT-5 on klassisen muotoinen, ja se sopii moniin käyttötarkoituksiin. TT-5 on korottava tukityyny, jonka päälle on TT-5:ttä pään tukemiseen käytettäessä tarkoitus laittaa pintapehmeyden tuova tavallinen pehmeä tyyny – mielellään ohut. Päänalustyyny TT-5 toimii tällöin tukevana alustana tavalliselle pehmeälle tyynylle ja korottaa pehmeän tyynyn sopivalle ergonomiselle korkeudelle. Päänalustyyny TT-5:stä on 4 eri kokovaihtoehtoa, jotka eroavat toisistaan tyynyn korkeudessa eli pään alle tulevan korotuksen määrässä.

Tuki : Tyynyn pitkillä sivuilla olevat raekammiot ovat eri paksuisia, jotta tyynyä kääntämällä voi mieltymyksensä mukaan valita muhkeamman tai ohuemman tuen niskalle.

Käyttö : Päänalustyyny asetetaan paikalleen sängynpäätyä vasten tai lähelle sitä, ja tyynyä ei ole tarkoitus juurikaan siirrellä nukkumisen aikana. Tyynyn alle voi nukkuma-asentoa selältään kyljelleen vaihdettaessa tarvittaessa lisätä asennonvaihtotukityynyn tai muun tukityynyn korottamaan tyynyn tuen korkeutta kyljellään nukkumisen vaatiman korkeaksi, ja ottaa sen pois selälleen käännyttäessä. Päänalustyyny TT-5:ttä voidaan käyttää myös monipuolisesti selän ja niskan tukemiseen, ja jopa kylkien tukemiseen sekä käsinojina.

Kokovalinta: TT-5 Päänalustyynyn oikeaa kokoa määrittäessäsi punnitse mielessäsi käyttötarkoituksesi mukaisesti tarvittavan tyynyn paksuutta. Suosittelemme menemään makaamaan omalle patjalle ja mittaamaan pehmeän tyynyn alle tarvittavan korotuksen tarvetta.

Täyte ja materiaali : Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. 

Pesu: Päänalustyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös