Levos Päänalustyyny korottava TT-5

149,90 

Tukityyny olkapäiden tai hartiaseudun tukeen

  • Selällään nukuttaessa, toimii olkapäiden ja niska-hartiaseudun tukena.
  • Kyljellään nukuttaessa, toimii tukevana hartiaseudun sekä rinnan- että selänpuoleisena tukena.
  • Tukityynyä on saatavilla 6 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Päänalustyyny TT-5 on klassisen muotoinen, ja se sopii moniin käyttötarkoituksiin. TT-5 on iso ja korottava tukityyny, jonka alla voidaan käyttää asennonvaihtotyynyjä ja päällä pintapehmeyden tuovaa ohutta tyynyä tai omaa suosikkityynyä.

Tuki : Selällään nukuttaessa, tyynyn etuosa toimii olkapäiden tukena ja Raepatjaa käytettäessä olkapääkuopan osittaisena täytteenä. Kyljellään nukuttaessa päänalustyyny toimii tukevana hartiaseudun sekä rinnan- että selänpuoleisena, ergonomisella korkeudella olevana tukena.

Käyttö : Päänalustyyny asetetaan paikalleen sängynpäätyä vasten tai lähelle sitä, ja tyynyä ei ole tarkoitus juurikaan siirrellä nukkumisen aikana. Tyynyn alle voi tosin nukkuma-asentoa selältään kyljelleen vaihdettaessa lisätä asennonvaihtotukityynyn, tai ottaa se pois selälleen käännyttäessä.  TT-05 voidaan käyttää myös monipuolisesti selän ja niskan tukemiseen, ja jopa kylkien tukemiseen sekä käsinojina.

Kokovalinta: TT-5 Päänalustyynyn oikeaa kokoa määrittäessäsi punnitse mielessäsi käyttötarkoituksesi mukaisesti etenkin tyynyn paksuutta ja, jos haluat käyttää TT-5 tyynyä TT-2 Ylävartalon tukityynyn korvaajana, sitä, mikä tyynyn leveys (tai pituus) sopii suunnilleen hartioidesi leveyteen – hartioita leveämpi ei tyynyn kannata olla.

Täyte ja materiaali : Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. 

Pesu: Päänalustyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Vieritä ylös