Levos Pää-, hartia- ja olkapäätyyny TT-4

299,90 

Tukityyny pää- hartia- ja olkapääalueelle 

  • Selällään nukuttaessa, toimii olkapäiden tukena ja Raepatjan olkapääkuopan osittaisena täytteenä.
  • Kyljellään nukuttaessa, toimii tukevana hartiaseudun sekä rinnan- että selänpuoleisena tukena.
  • Tukityynyä on saatavilla 6 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Pää-, hartia- ja olkapäätyyny TT-4 on nelikammioinen iso ja korottava tukityyny ja se on on erikoistukityyny erityisesti Levosin Raepatjalla nukkuville. TT-4 on tarkoitettu siihen, että sillä nostetaan pään alla jäykkä perustuki halutulle ergonomiselle korkeudelle (eli TT-4 on ns. korotustyyny). Tukityynyn alla voidaan käyttää asennonvaihtotyynyjä ja päällä pintapehmeyden tuovaa ohutta tyynyä tai omaa suosikkityynyä.

Tuki: Selällään nukuttaessa, tyynyn etuosa toimii pään, hartioiden ja olkapäiden tukena ja myös Raepatjan olkapääkuopan osittaisena täytteenä. Kyljellään nukuttaessa tukityyny toimii tukevana hartiaseudun sekä rinnan- että selänpuoleisena, ergonomisella korkeudella olevana tukena.

Käyttö: Tukityyny TT-4 asetetaan paikalleen sängynpäätyä vasten tai lähelle sitä, ja tyynyä ei ole tarkoitus juurikaan siirrellä nukkumisen aikana. Tyynyn alle voi nukkuma-asentoa selältään kyljelleen vaihdettaessa tarvittaessa lisätä asennonvaihtotukityynyn, tai ottaa se pois selälleen käännyttäessä.  

Kokovalinta: Oikea koko on sellainen, joka nostaa nukkujan pään alla olevan tuen sopivalle korkeudelle ja jonka eturaekammion leveys on noin 5 cm leveämpi kuin hartiasi ovat.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. 

Pesu : Tukityynyjä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

 

 

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös