Levos Kaksikammioinen Nuku Paremmin Nykyisellä Sängylläsi -tukityyny NPNS-2

169,90 

Tukityyny maksimaalisen ergonomiseen tukeen- nykyisellä vuoteellasi

  • Tukityyny tukee erityisesti ristiselän ja keskiselän aluetta.
  • Tukityynyä on saatavilla 3 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Nuku Paremmin Nykyisellä Sängylläsi– tukityyny NPNS-2 on suunniteltu antamaan maksimaalisen ergonomisen tuen nykyisellä vuoteellasi. Se kehitettiin auttamaan tavallisella joustin– tai vaahtomuovipatjalla nukkuvaa korjaamaan nukkumisergonomiaansa asettamalla NPNS-2 –tukityyny poikittaissuuntaisesti ristiselkänsä ja keskiselkänsä alle. Tällöin NPNS-2 sekä täyttää osaltaan joustin- ja vaahtomuovipatjojen tyypillistä kuoleentumakuoppaa, että korjaa selän asentoa ergonomisemmaksi, ja aivan erityisansionaan antaa selvästi aiempaa paremman sivuttaissuuntaisen tuen nukkujan keskivartalolle. NPNS-tyynyt sopii myös käytettäväksi Raepatjalla nukuttaessa.

Tuki : Periaatteessa NPNS-2 on yhteen erityistarkoitukseen, ristiselän ja keskiselän tukemiseen, tarkoitettu erikoistukityyny, mutta käytännössä siitä on osoittautunut olevan paljon apua myös etenkin kovalla alustalla nukuttaessa esimerkiksi takareisien tukena selällään nukuttaessa ja polvien alla sekä sääriä korkeammalle ergonomisempaan asentoon nostavana helposti jaloilla liikuteltavana tukityynynä.

Käyttö : Aseta NPNS-2 –tukityyny poikittaissuuntaisesti ristiselän ja keskiselän alle tai selällään nukuttaessa polvien alla.

Kokovalinta: Valitse NPNS-2 Nuku Paremmin Nykyisellä Sängylläsi 2-kammioisen koko käyttötarpeesi mukaan. Jos tarkoitus on käyttää NPNS-2:ta peruskäyttötarkoitukseensa eli ristiselän ja keskiselän tukemiseen, tyynyn koko noudattelee yleensä käyttäjän kokoa, eli koko 1 sopii pienikokoisille, koko 2 keskikoisille ja 3 kolme suurille käyttäjille.

Täyte ja materiaali : Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.

Pesu: Tukityynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

 

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Vieritä ylös