Levos Niskan tukityyny TT-3

79,90 

Ergonominen tukityyny kylkiasennossa nukkuvalle

  • Niskan lisätukena, toisen tyynyn kanssa käytettävä kevyt tukityyny.
  • Tukee niskaa ja lievittää lihaksien jännitystä niskan alueella.
  • Yksi tärkeimmistä tukityynyistä, jalkojen (TT-1) ja ylävartalon (TT-2) lisäksi.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 6 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.

 

 

Poista

Niskan tukityyny TT-3 on yksi Levosin kolmesta tärkeimmästä tukityynystä, jalkojen (TT-1) ja ylävartalon (TT-2) lisäksi, jotka parantavat nukkumisergonomiaa kaikkein eniten. Levos suosittelee Niskan tukityyny TT-3:n hankkimista jo aivan ensimmäisten nukkumisergonomiaa parantavien hankintojen joukossa. 

Tuki: Niskan tukityyny TT-3 tuo raetäytteisyyden hyödyt niskan tukemiseen.  Tukityyny tukee niskaa ja lievittää lihaksien jännitystä niskan alueella parantaen samalla unen laatua. Tukityyny tukee ergonomisesti erityisesti kylkiasennossa nukkumista.

Käyttö: Tyynyä käytetään niskan lisätukena niskalle toisen päänalustyynyn kanssa.

Kokovalinta: TT-3 Niskan tukityynyä käytetään lisätukena niskalle perinteisen, tasaisen päänalustyynyn kanssa. TT-3:n koko tulee valita niin, että TT-3 jää niskan alueelle, eikä tule korvalle saakka. Tällöin TT-3:n tarpeen olla suhteellisen pieni: Koko 1 tai 2 lapsille, koko 2 tai 3 useimmille naisille ja koko 3 tai joskus koko 4 useimmille miehille.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.

Pesu: Päätyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

 

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Vieritä ylös