Levos Löysä tukityyny pitkänomainen TT-10L

89,90 

Tukityyny tukemaan käsivarsia ja vartalon sivua

  • Tukityyny tukee erityisesti kevyesti käsivarsia sekä toimii vartalon sivuttaistukena.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 5 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Tukityyny TT-10L (LONG) on malliltaan pitkänomainen löysä tukityyny. Löysät tukityynyt ovat täyttöasteeltaan löysiksi jätettyjä ja löysinä käytettäviksi suunniteltuja kevyitä tukityynyjä, joissa ei ole sisätukia, joten ne muotoutuvat erittäin hyvin. Löysyys on monessa tilanteessa hyödyllistä, koska löysä raetäytteinen tukityyny mukautuu vartalon muotojen mukaiseksi tavallista paremmin ja myös ympäröi tuettavaa vartalonosaa tavallista paremmin.

Tuki: Selällään maatessa, tyyny toimii käsivarsien kevyenä tukena ja poikkisuunnassa vartalon alla, sivuttaisena tukena.  Tukityyny toimii myös Raepatjalla nukkuessa, olkapääkuopan osittaisena täytteenä. 

Käyttö: TT-10L Löysä tukityyny pitkänomainen on lempinimeltään ”käsinojatyyny”, koska sen tyypillinen käyttötapa on tukena käsivarren alla. Tukityyny sopii erittäin hyvin pehmeäksi lisätueksi käsivarsien alle selällään maatessa, ja myös käytettäväksi poikkisuunnassa vartalon alla melkein missä kohdassa vartaloa tahansa antamassa tuelle lisää korkeutta sekä sivuttaista tukivoimaa. (Huomioithan, että pystyäkseen antamaan kunnolla sivuttaista tukea TT-10L:n täytyy olla kooltaan sellainen, että se tulee vartalon alta esiin tarpeeksi paljon, esimerkiksi noin 10 cm kummallakin vartalon puolella.)

Eräs TT-10L:n käyttötarkoitus on käyttää sitä Raepatjalla selällään nukuttaessa hartiakuoppaa täyttävänä asennonvaihtotyynynä, jolloin sen pituuden kannattaa olla muutamia senttimetrejä hartioiden leveyttä pidempi, jotta se tukee erityisesti hartioita hyvin.

Kokovalinta: TT-10 tukityynyillä on monia eri käyttötarkoituksia ja koon valinta määräytyy niiden mukaan. Yleisohjeena voidaan sanoa, että koko 1 sopii pienikokoisille naisille, ja koko 5 isokokoisille miehille.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.

Pesu: Tukityynyjä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös