Levos Löysä tukityyny leveä TT-10W

89,90 

Tukityyny käsivarsien pintatukeen

  • Tukityyny tukee erityisesti käsivarsia antaen kevyen pintatuen.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 2 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Tukityyny TT-10W (WIDE) on leveänmallinen löysä tukityyny. TT-10 löysät tukityynyt ovat täyttöasteeltaan löysiksi jätettyjä ja löysinä käytettäviksi suunniteltuja kevyitä tukityynyjä, joissa ei ole sisätukia, joten ne muotoutuvat erittäin hyvin. Löysyys on monessa tilanteessa hyödyllistä, koska löysä raetäytteinen tukityyny mukautuu vartalon muotojen mukaiseksi tavallista paremmin ja myös ympäröi tuettavaa vartalonosaa tavallista paremmin.

Tuki: Selällään maatessa, tukityyny toimii käsivarsien pintatukena.

Käyttö: Löysät tukityynyt on erittäin muotoutuvia, jopa taitettavia tukityynyjä. TT-10W on perinteisen tyynyn mallinen ja sopii mainiosti tiettyihin käyttötarkoituksiin, kuten päätyynyn sivuille pehmeäksi pintatueksi käsivarsille.

Kokovalinta: TT-10 tukityynyillä on monia eri käyttötarkoituksia ja koon valinta määräytyy niiden mukaan. Käytettäessä TT-10W:tä päätyynyn vierellä pehmeänä pintatukena käsivarsille, koko 1 sopii lyhytkätisille käyttäjille, pienikokoisille naisille, ja koko 2 pitkäkätisille käyttäjille, kuten pitkille naisille ja useimmille miehille.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.  

Pesu: Tukityynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös