Levos Niskan tukityyny erikoissuuri TT-3XL

99,90 

Niskan tukityyny TT-3XL on erikoissuuri versio Niskan tukityyny TT-3:sta.

Ergonominen tukityyny tukemaan niskaa, kun päänalustyynynä käytetään tavallista pehmeää päänalustyynyä

  • Niskan lisätukena, toisen tyynyn kanssa käytettävä kevyt tukityyny.
  • Tukee niskaa ja lievittää lihaksien jännitystä niskan alueella.
  • Yksi tärkeimmistä tukityynyistä, jalkojen (TT-1) ja ylävartalon (TT-2) lisäksi.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 6 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.

 

 

Poista

KUVAT BY

Levos

Niskan tukityyny erikoissuuri TT-3XL on erikoissuuri versio Niskan tukityyny TT-3:sta niille, jotka kaipaavat muhkeampaa niskan lisätukityynyä ja joita ei haittaa, että lisätukityyny ylettyy pidemmälle pään alle, esimerkiksi korvanlehdelle saakka.

Niskan tukityyny TT-3 on yksi Levosin kolmesta tärkeimmästä tukityynystä, jalkojen (TT-1) ja ylävartalon (TT-2) lisäksi, jotka parantavat nukkumisergonomiaa kaikkein eniten. Levos suosittelee Niskan tukityyny TT-3:n hankkimista jo aivan ensimmäisten nukkumisergonomiaa parantavien hankintojen joukossa. 

Tuki: Niskan tukityyny TT-3 tuo raetäytteisyyden hyödyt niskan tukemiseen.  Tukityyny tukee niskaa ja lievittää lihaksien jännitystä niskan alueella parantaen samalla unen laatua. Tukityyny tukee ergonomisesti sekä kylkiasennossa että selällään nukkumista.

Käyttö: Tyynyä käytetään lisätukena niskalle toisen päänalustyynyn kanssa.

Kokovalinta: TT-3XL Niskan tukityyny erikoissuurta käytetään lisätukena niskalle perinteisen pehmeän päänalustyynyn kanssa. TT-3XL:n koko tulee valita oman mieltymyksen mukaan. TT-3XL:n koot ovat suoraan jatkoa TT-3:n ko’oille niin, että TT-3XL:n pienin koko eli koko 4 on askelen verran suurempi kuin TT-3:n suurin koko (eli koko 3). TT-3XL:n koko 5 puolestaan on askelen verran suurempi kuin koko 4 ja koko 6 askelen verran suurempi kuin koko 5. 

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.

Pesu: Niskan lisätukityyny erikoissuuri TT-3XL:än voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

 

SUUNNITTELIJA

Levos

MATERIAALI

PESUOHJE

60°C

Vieritä ylös