Levos Kauratukityyny sydän KAT-3 UMPI

39,90 

Umpeen ommeltu versio KAT-3 Kauratukityyny sydämestä <3, joka ei sisällä Levosin patentoitua itsestään sulkeutuvaa täyttö- ja tyhjennysaukkoa.

Kauratukityyny rentouttamaan kehoa

  • Kauratyyny on suunniteltu helpottamaan kehon eri alueiden jännityksiä.
  • Kauratyyny voi helpottaa myös päänsärkyä ja migreeniä sekä parantaa pintaverenkiertoa.
  • Voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä.
  • Kauratyynyä on saatavilla 3 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Umpeen ommeltu versio KAT-3 Kauratukityyny sydämestä <3, joka ei sisällä Levosin patentoitua itsestään sulkeutuvaa täyttö- ja tyhjennysaukkoa.

Olemme Levosilla niin sydämellistä väkeä, että halusimme tukityynyvalikoimaamme sydämenmuotoisen tukityynyn, ja kehitimme sitten KAT-3 Kauratukityyny sydämen <3. Toinen keveä syy sydämen muotoon on se, että kun Levos -sanasta vaihtaa e:n ja o:n paikkoja, tulee sana Loves, joten onhan Levosilla ”ihan pakko” olla sydämenmuotoinen tukityyny valikoimissaan. Sydämen muotoon on kuitenkin myös hyvät vartalontuennalliset syyt: Muotonsa ja muokkaantuvuutensa ansiosta tyynyn pystyy asettamaan moneen erilaiseen kehon kohtaan ja käyttämään moneen erilaiseen tuen tarpeeseen.

Kauratukityyny on helppokäyttöinen tyyny lievittämään lihas- ja nivelsärkyjä. Malli soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niskan ja hartioiden alueelle. Kauratyynyä voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä. Lämpimänä kauratyyny soveltuu rentouttamaan lihasjännitystä ja lievittämään nivelsärkyjä. Se myös parantaa pintaverenkiertoa. Kylmänä kauratyyny soveltuu esim. helpottamaan migreeniä, päänsärkyä tai venähdyksiä.

Tuki ja Käyttö: KAT-3 Kauratukityyny sydän on hyvin monikäyttöinen kauratukityyny. Eräs kauratukityynyn käyttötapa on asettaa yksi KAT-3 kärki sängyn pääpäätyä kohden niskan alle. 

Lämmitys: Kauratyyny lämmitetään mikrossa n. 2-3 minuuttia, enintään 750W teholla tai uunissa 90-110 °C leivinpaperin päällä. Tyynyn voi lämmityksen jälkeen kietoa ohuen pyyhkeen sisään ja asettaa särkykohtaan.  HUOM! Seuraa, että kauratyyny ei ylikuumene.

Jäähdytys: Kauratyyny laitetaan muovipussiin ja asetetaan pakasteeseen 2-3 tunniksi, jonka jälkeen tyyny kiedotaan pyyhkeeseen tai asetetaan muovipusseineen särkyalueelle n.10-20 minuutiksi.

Kokovalinta: KAT-3 Kauratukityyny sydäntä saa kolmessa koossa, joista valitaan sopiva käyttötarkoituksen mukaan. Perusohje sopivan koon valintaan on, että koko 1 sopii pienikokoisille, koko 2 keskikoisille ja 3 kolme pitkille käyttäjille.

Täyte ja materiaali: Kauratyynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. Kauratyynyn täyte on kotimaista luomukauraa.

Pesu: Tyhjennettyä tyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös