Levos Kauratukityyny suorakaide KAT-1 UMPI

39,90 

Umpeen ommeltu versio KAT-1 Kauratukityyny suorakaiteesta, joka ei sisällä Levosin patentoitua itsestään sulkeutuvaa täyttö- ja tyhjennysaukkoa.

Kauratukityyny rentouttamaan kehoa

  • Kauratyyny on suunniteltu helpottamaan niska-, hartia-, selkä- ja nivelalueiden jännitystä.
  • Kauratyyny voi helpottaa myös päänsärkyä ja migreeniä sekä parantaa pintaverenkiertoa.
  • Voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä.
  • Kauratyynyä on saatavilla 2 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Umpeen ommeltu versio KAT-1 Kauratukityyny suorakaiteesta, joka ei sisällä Levosin patentoitua itsestään sulkeutuvaa täyttö- ja tyhjennysaukkoa.

KAT-1  on monikäyttöinen tukityyny, jolla tai joilla saa rakennettua itselleen voimakkaan ja tarvittaessa myös huomattavan korkean jäykän tuen miltei mihin kohtaan vartaloaan tahansa.  Kauratukityyny on helppokäyttöinen tyyny lievittämään kireyksiä. Kauratyynyä voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä. Lämpimänä kauratyyny soveltuu rentouttamaan lihasjännitystä ja lievittämään lihaskireyksiä. Se myös parantaa pintaverenkiertoa, joten sitä voi käyttää jalkojen lämmittämiseen. Kylmänä kauratyyny soveltuu esim. helpottamaan migreeniä, päänsärkyä tai venähdyksiä.

Tuki ja Käyttö: Kauratyynyä voidaan käyttää joko lämpimänä tai kylmänä. KAT-1 sopii erityisesti keskivartalon ja jalkojen sivuille suorien kylkiensä ansiosta. Kauratyynyn voi myös asettaa toivottuun kohtaan lievittämään kireyksiä tai särkyjä. Kauratyynyjä tulee säilyttää riittävän ilmavasti ja riittävän kuivassa sekä lämpimässä paikassa, jotta liika kosteus pääsee haihtumaan niistä hyvin pois.

KAT-1 Kauratukityyny suorakaide sopii Raepatjalla nukuttaessa joillekin käyttäjille käytettäväksi sopivalla täyttöasteella asennonvaihtotyynynä Raepatjan lantiokuopassa eli vedettäväksi lantiokuopan pohjalle tuen korkeutta nostamaan käännyttäessä nukkumaan selällään.

Lämmitys: Kauratyyny lämmitetään mikrossa vesilasin kanssa n. 2-3 minuuttia, enintään 750W teholla tai uunissa 90-110 °C leivinpaperin päällä. Tyynyn voi lämmityksen jälkeen kietoa ohuen pyyhkeen sisään ja asettaa särkykohtaan.  HUOM! Seuraa, että kauratyyny ei ylikuumene.

Jäähdytys: Kauratyyny laitetaan muovipussiin ja asetetaan pakasteeseen 2-3 tunniksi, jonka jälkeen tyyny kiedotaan pyyhkeeseen tai asetetaan muovipusseineen särkyalueelle n.10-20 minuutiksi.

Kokovalinta: KAT-1 Kauratukityynyyä saa kolmessa koossa, joista valitaan sopiva käyttötarkoituksen mukaan. Perusohje koon valintaan on, että koko 1 sopii pienikokoisille, koko 2 keskikoisille ja 3 kolme pitkille käyttäjille.

Täyte ja materiaali: Kauratyynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. Kauratyynyn täyte on kotimaista luomukauraa.

Pesu: Tyhjennettyä tyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös