Levos Jalkojen tukityyny TT-1 SPECIAL Musta

249,90 

Raepatjan mustasta hyvin hengittävästä ja vain vähän joustavasta verkkokankaasta tehty erikoisversio Jalkojen tukityyny TT-1:stä. Erityisen hyvin hengittävä ja ilmastoiva malli TT-1:stä.

Jalkojen tukityyny erityisesti kylkiasennossa nukkuvalle

  • Kylkiasennossa, jalkojen välissä ja sivuilla käytettävä kevyt tukityyny.
  • Tukee alavartaloa ja asettaa jalat ja lantionseudun luonnolliseen ja rentoon asentoon.
  • Yksi tärkeimmistä tukityynyistä,  ylävartalon (TT-2)  ja niskan (TT-3) lisäksi.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 5 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

KUVAT BY

Levos

Raepatjan mustasta hyvin hengittävästä ja vain vähän joustavasta verkkokankaasta tehty erikoisversio Jalkojen tukityyny TT-1:stä. Erityisen hyvin hengittävä ja ilmastoiva malli TT-1:stä.

Jalkojen tukityyny TT-1 on yksi Levosin kolmesta tärkeimmästä tukityynystä, ylävartalon (TT-2) ja niskan (TT-3) lisäksi, jotka parantavat nukkumisergonomiaa kaikkein eniten. Levos suosittelee Jalkojen tukityyny TT-1:n hankkimista jo aivan ensimmäisten nukkumisergonomiaa parantavien hankintojen joukossa. Yksi Jalkojen tukityyny TT-1 riittää, ja kahtakin voi halutessaan käyttää. TT-1:stä on olemassa myös erikoisversio, joka on valmistettu samasta hengittävästä verkkokankaasta kuin Levosin Raepatja.

Tuki: Jalkojen tukityyny TT-1 nostaa jalkojen tukemisen uudelle tasolle tuomalla laadukkaan raetäytteisyyden hyödyt jalkojen tukemiseen.  Tukityyny tukee ergonomisesti erityisesti kylkiasennossa nukkumista, mutta on hyödyllinen ja miellyttävä lisätuki reisille, polvitaipeille ja säärille myös selällään nukuttaessa.

Käyttö: Tyynyä käytetään kylkiasennossa jalkojen vierellä  tukena ylempänä olevalle jalalle tai jalkojen välissä tukena molemmille jaloille.

Etenkin Raepatjalla nukuttaessa TT-1 Jalkojen tukityynyn on tarpeen olla jalkojen välissä myös selällään nukuttaessa täyttämässä patjan keskellä olevaa jalkojen kuoppaa. Tällöin TT-1 ohjaa jalkoja hieman leveämmälle sinne, missä Raepatjassa on korkeamman tuen alue selällään nukkuvan ihmisen takareisien tukemiseksi.

Kokovalinta: Koko valitaan niin, että tukityynyn pituus on seisoessa noin jalkojenvälin pituinen haaroista nilkkaan. TT-1:n mitta on hyvä, kun nilkan kehräsluut mahtuvat kylkiasennossa juuri ja juuri tyynyn alueelle. 

Täyte ja materiaali : Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.

Pesu : Päätyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

SUUNNITTELIJA

Levos

MATERIAALI

Kangas 100% puuvillaa, puhtaanvalkoinen ja kestävä

Täyte: Laadukas kevyt EPP-rae 25 g/l

PESUOHJE

60°C

Vieritä ylös