Levos Sivuttaistukityyny lantiolle TT-7

219,90 

Tukityyny lantion tukeen

  • Selällään nukuttaessa, toimii lantion sivuttaistukena yksi puoli kerrallaan.
  • Kyljellään nukuttaessa, sivuttaistukityyny toimii keskivartalon ja lantion seudun molemminpuolisena tukena yksi puoli kerrallaan.
  • Tukityynyä on saatavilla 2 eri sisätyynyn kokovaihtoehdolla ja useilla tyynyliinan pituusvaihtoehdoilla.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

TT-7 Lantion tukityyny on erikoistyyny – tai itse asiassa tyynyliina ja kaksi täytetyynyä tyynyliinan vastakkaisissa päissä. TT-7 Lantion tukityyny on kehitetty sellaisia tilanteita varten, joissa tarvitaan sivuttaista tukea molemmilla puolilla vartaloa, mutta vain toisen puolen tukea halutaan käyttää kerrallaan. Sellainen tarve on usein lantion tukemisessa kyljellään nukuttaessa. TT-7 on suunniteltu keskivartalon ja erityisesti lantion ergonomiseen tukeen.

Tuki : Tyynyn leveät sivukammiot toimivat selällään nukuttaessa lantion sivuttaisena tukena, ja kyljellään nukuttaessa keskivartalon ja lantionseudun tukena. 

Käyttö : Sivuttaistukityyny asetetaan keskelle lantion alle niin että tyynyn korokkeet asettuvat lantion sivuille. Vartalon makaaminen TT-7:n tyynyliinaosan päällä pitää tyynyn toisen päädyn koroketta paikallaan tukemassa vartaloa – eli vain toista puolta kerrallaan.

Kokovalinta: TT-7:n koko valitaan niin, että ensin valitaan kahdesta päätytukityynyjen kokovaihtoehdosta sopivampi, isokokoiselle henkilölle ja leveää tai erityisen korkeaa tukea tarvitsevalle isompi, ja muille pienempi, ja sitten tyynyliinan pituus valitaan sellaiseksi, että selällään ollessa käyttäjän lantio mahtuu sen päälle hyvin – mielellään hieman väljästi.

Täyte ja materiaali : Tukityynyn täytteenä on luomukauraa, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti.  

Pesu: Tyynyliinaa voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa. Luomukauraa sisältäviä sisätyynyjä ei saa pestä pesukoneessa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös