Tärkeimmät tukityynyt – 3 Tärkeintä Tukityynyä – Supertarjous

429,50 629,50 

3 tärkeintä tukityynyä – suurin harppaus nukkumisergonomiaan!

 • Levosin sinulle valitsemat kolme nukkumisergonomiaasi kaikkei eniten parantavaa tukityynyä:
  • Jalkojen tukityyny TT-1
  • Ylävartalon tukityyny TT-2
  • Niskan tukityyny TT-3
 • Antavat paremman tuen kolmelle vartalon nukkumisergonomian polttavimmalle ongelma–alueelle: jaloille, ylävartalolle ja niskalle.
 • Laadukkaat ja vähän ääntä pitävät materiaalit
 • Levosin patentoitu rakeidentäyttöaukko
 • Suomalaista käsityötä
 • Avainlippu–merkki
Poista

Tärkeimmät tukityynyt: 3 Tärkeintä Tukityynyä parantavat nukkumisergonomiaasi kaikkein eniten

Kolme Tärkeintä Tukityynyä on valmiiksi koottu supersäästöpaketti niistä Levosin raetäytteisistä tukityynyistä, jotka parantavat nukkumisen laatua kaikkein eniten. Pakettiin kuuluvat:

 • Jalkojen tukityyny TT-1, joka antaa kaivattua ergonomista tukea jalkojen alueelle ja ehkäisee, tai vähentää oleellisesti, selän mutkaa, jonka jalat lantion välityksellä vetävät alaselkään ja vatsan alueelle kylkiasennossa nukuttaessa. Myös selällään nukuttaessa Jalkojen tukityyny TT-1 antaa kaivattua lisätukea jalkojen väliin tai alle.
 • Ylävartalon tukityyny TT-2, joka etenkin kyljellään nukuttaessa korjaa muuten lähes tuettomaksi jäävän ylemmän olkapään, käden ja rintakehän tukemisen ergonomiseksi. Ylävartalon tukityyny TT-2 sopii hyvin tukemaan myös lantion aluetta kyljellään nukuttaessa, ja on hyvä tuki selän taakse tai toiselle kädelle, kun istuu ja esimerkiksi lukee kirjaa sängyn pääpäädyssä nojaten joko sängynpäätyyn tai seinään.
 • Niskan tukityyny TT-3, joka tukee niskaa lisätyynynä jonkin muun päätyynyn kanssa käytettynä vihdoinkin niin hyvin, kuin niskaa hyvässä nukkumisergonomiassa on tuettava.

Kolme Tärkeintä Tukityynyä on säästöpaketti, jolla Levos haluaa kannustaa hankkimaan kerralla kaikki kolme eniten nukkumisergonomiaa parantavaa tukityynyä eli kaikein tärkeimmät tukityynyt. Tämä on hyvä ja suositeltava aloituspaketti kaikille Levosin tukityynyjen käytön aloittaville riippumatta siitä, minkälaisella sängyllä ja patjalla nukkuu.

Kaikille tukityynyjen käytön aloittaville Levos suosittelee myös Kauratukityynyjen supersäästöpaketin hankkimista, sillä siinä, missä Kolme Tärkeintä Tukityynyä parantavat vartalon asentoa ergonomisemmaksi tarjoten samalla hyvälaatuista tukea vartalolle vaikutusalueellaan, kauratukityynyillä saa parannettua useimmilla sängyillä ja patjoilla erityisen huonoksi jäävää vartalon sivuttaissuuntaista tuentaa, jonka avulla paranee oleellisesti sekä vartalon lihasten palautuminen, että – hieman yllättävästi myös – lihaksiston yönaikainen aktiivisena ja toimintakykyisenä pysyminen, mikä auttaa ja tehostaa vartalon omien sisäisten huoltotoimintojen hyvää tapahtumista.

Kolme Tärkeintä Tukityynyä ovat Levosin suomalaista suunnittelua, ja ne valmistetaan käsityönä Suomessa laadukkaista materiaaleista, ja niillä on suomalaisen työn Avainlippu–merkki.

MATERIAALIT

Kangas 100% Puuvilla (Öko-Tex sertifioitu), Jalkojen tukityyny TT-1:een valittavissa 100% Polyesteri (Raepatjan verkkokangas)
Täyte EPP-rae 25 g/l (kevyt, normaali täyte)

PESUOHJE

60°C, tavallista vähäisempi määrä pesuainetta ja lyhyempi pesuohjelma riittää. (Rakeet ovat tehokkaita pesemään toisiaan hankautumalla vastakkain, pitkä pesuohjelma kuluttaisi rakeita turhaan. Jos käytät rumpukuivausta, hellä ja lyhyt kuivausohjelma riittää ja säästää rakeita parhaiten.)

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös