Kauratyynyt – Kauratukityynyjen Aloituspaketti – Supertarjous

305,50 615,50 

Kauratukityynyjen Aloituspaketti – jämäkkää tukea etenkin vartalon sivuttaistuentaan

 • Levosin sinulle valitsemat kuusi kauratukityynyä, joilla aloittaa vartalon jämäkkä tukeminen kauratukityynyillä:
  • 2 kpl Levos Kauratukityyny suorakaide KAT-1
  • 2 kpl Levos Kauratukityyny sydän KAT-3
  • 2 kpl Levos Kauratukityyny pitkulainen KAT-4
 • Antavat jämäkän lisätuen vartalolle, erityisenä soveltumiskohteenaan vartalon sivuttaistuenan parantamisnen.
 • Voidaan käyttää lämmitettyinä ja kylmennettyinä.
 • Laadukkaat luonnonmukaiset materiaalit
 • Levosin patentoitu rakeidentäyttöaukko
 • Suomalaista käsityötä
 • Avainlippu–merkki
Poista

Kauratukityynyjen Aloituspaketti, jämäkät tuet vartalosi sivuttaistuentaan

Kauratyynyt – Kauratukityynyjen Aloituspaketti on valmiiksi koottu supersäästöpaketti Levosin luomukauratäytteisistä kauratukityynyistä. Pakettiin kuuluvat:

Kauratyynyt – Kauratukityynyt Aloituspaketti on tuotekokoelma, jolla Levos haluaa kannustaa hankkimaan kerralla riittävästi erityisesti vartalon sivuttaissuuntaista tuentaa parantavia jämäköitä kauratukityynyjä. Tämä on hyvä ja suositeltava aloituspaketti kaikille Levosin tukityynyjen käytön aloittaville riippumatta siitä, minkälaisella sängyllä ja patjalla nukkuu.

Kauratukityynyillä saa parannettua useimmilla sängyillä ja patjoilla erityisen huonoksi jäävää vartalon sivuttaissuuntaista tuentaa, jonka avulla paranee oleellisesti sekä vartalon lihasten lepääntyminen, että – hieman yllättävästi myös – lihaksiston yönaikainen aktiivisena ja toimintakykyisenä pysyminen, mikä auttaa ja tehostaa vartalon omien sisäisten huoltotoimintojen hyvää tapahtumista.

Voidaan käyttää myös lämmitettynä tai kylmennettynä

Kauratyynyjä voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä. Lämpimänä kauratyynyt soveltuvat rentouttamaan lihasjännitystä ja lievittämään nivelsärkyjä. Ne myös parantavat pintaverenkiertoa. Kylmä kauratyyny soveltuu esim. helpottamaan migreeniä, päänsärkyä tai venähdyksiä.

Hanki myös 3 Tärkeintä Tukityynyä

Kaikille tukityynyjen käytön aloittaville Levos suosittelee myös Kolme Tärkeintä Tukityynyä –supersäästöpaketin hankkimista, sillä siinä, missä Kauratukityynyillä saa parannettua vartalon sivuttaissuuntaista tuentaa, Kolme Tärkeintä Tukityynyä parantavat vartalon asentoa tyypillisesti pahimpien ongelma–alueiden osalta ergonomisemmaksi tarjoten samalla paljon hyvälaatuista ergonomista  tukea vartalolle.

Kauratukityynyt Aloituspakettiin kuuluvat kauratukityynyt ovat Levosin suomalaista suunnittelua. Ne valmistetaan käsityönä Suomessa laadukkaista materiaaleista, ja niillä on suomalaisen työn Avainlippu–merkki.

MATERIAALIT

Kangas 100% Puuvilla (Öko-Tex sertifioitu)
Täyte luomukauran jyvät (painava, luonnonmukainen täyte)

PESUOHJE

Ei saa pestä tyhjentämättömänä! Kauranjyvät eivät kestä vesipesua eivätkä kemiallista pesua! Tyhjennettynä tukityynyn kankaan voi pestä: 60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös