Levos Kauratukityyny pitkulainen KAT-4

59,90 

Kauratukityyny rentouttamaan erityisesti keskivartaloa ja jalkoja

  • Kauratyyny on suunniteltu helpottamaan keskivartalon ja jalkojen lihasjännityksiä.
  • Kauratyyny voi helpottaa myös päänsärkyä ja migreeniä sekä parantaa pintaverenkiertoa.
  • Voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

KAT-4 Kauratukityyny on erikoiskauratukityyny, jota saa vain yhdessä koossa. Se kehitettiin alun perin käytettäväksi Raepatjan kanssa sellaisessa tilanteessa, jossa Raepatjan alle tarvitaan johonkin tiettyyn kohtaan vartaloa lisää tukea – eli tilanteeseen, jossa Profiilipatja ei tue jostakin kohtaa vartaloa tarpeeksi. Tällöin on yleensä hyötyä, että tuki on ensinnäkin kauratukityynymäisen jämäkkä ja toisekseen muodoltaan kapea, jotta tuen saa tarkasti kohdistettua oikeaan paikkaan, ja pitkänomainen, koska yleensä tuentarve on pitkänomainen (esimerkiksi tietyssä kohdassa selän alla vartalon poikittaissuunnassa koko selän leveydeltä). Kun käytännössä huomattiin, että Kauratukityyny on miellyttävää käyttää monissa muissakin tilanteissa vartalon tukena ja esimerkiksi taitella sitä kaksin kerroin sekä joskus käärmemäisestikin erilaisiin tuentamuotoihin, KAT-4 Kauratukityyny otettiin Levosin tuotevalikoimaan. KAT-4  sopii erityisesti tukemaan keskivartalon ja jalkojen sivuja suorien pitkien kylkiensä ansiosta.

Kauratukityyny KAT4 on helppokäyttöinen tyyny myös lievittämään lihas- ja nivelsärkyjä. ja malli soveltuu erinomaisesti käytettäväksi keskivartalon alueelle. Kauratyynyä voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä. Lämpimänä kauratyyny soveltuu rentouttamaan lihasjännitystä ja lievittämään nivelsärkyjä. Se myös parantaa pintaverenkiertoa. Kylmänä kauratyyny soveltuu esim. helpottamaan migreeniä, päänsärkyä tai venähdyksiä.

Tuki ja Käyttö: KAT-4 Kauratukityyny pötkylä sopii erityisesti tukemaan keskivartalon ja jalkojen sivuja suorien pitkien kylkiensä ansiosta.

Lämmitys: Kauratyyny lämmitetään mikrossa n. 2-3 minuuttia, enintään 750W teholla tai uunissa 90-110 °C leivinpaperin päällä. Tyynyn voi lämmityksen jälkeen kietoa ohuen pyyhkeen sisään ja asettaa särkykohtaan.  HUOM! Seuraa, että kauratyyny ei ylikuumene.

Jäähdytys: Kauratyyny laitetaan muovipussiin ja asetetaan pakasteeseen 2-3 tunniksi, jonka jälkeen tyyny kiedotaan pyyhkeeseen tai asetetaan muovipusseineen särkyalueelle n.10-20 minuutiksi.

Täyte ja materiaali: Kauratyynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. Kauratyynyn täyte on kotimaista luomukauraa.

Pesu: Tyhjennettyä tyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Vieritä ylös