Levos Kauratukityyny bumerangikolmio KAT-2

59,90 

Kauratukityyny rentouttamaan erityisesti niska- ja hartia-aluetta

  • Kauratyyny on suunniteltu helpottamaan niska- ja hartia-alueen lihasjännityksiä.
  • Kauratyyny voi helpottaa myös päänsärkyä ja migreeniä sekä parantaa pintaverenkiertoa.
  • Voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä.
  • Kauratyynyä on saatavilla 3 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

KAT-2 Kauratukityyny bumerangikolmio on helppokäyttöinen tyyny lievittämään lihas- ja nivelsärkyjä ja malli soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niskan ja hartioiden alueelle. Kauratyynyä voidaan käyttää sekä kylmänä että lämpimänä. Lämpimänä kauratyyny soveltuu rentouttamaan lihasjännitystä ja lievittämään nivelsärkyjä. Se myös parantaa pintaverenkiertoa. Kylmänä kauratyyny soveltuu esim. helpottamaan migreeniä, päänsärkyä tai venähdyksiä.

Tuki ja Käyttö: Kauratukityyny bumerangikolmion muoto on useille vartalon kohdille ja kaarille jopa parhaiten sopiva kauratukityynyjen muoto. Siksi KAT-2:ta voi pitää perustavimpana Levosin kauratukityynytuotteena. Se sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

Lämmitys: Kauratyyny lämmitetään mikrossa n. 2-3 minuuttia, enintään 750W teholla tai uunissa 90-110 °C leivinpaperin päällä. Tyynyn voi lämmityksen jälkeen kietoa ohuen pyyhkeen sisään ja asettaa särkykohtaan.  HUOM! Seuraa, että kauratyyny ei ylikuumene.

Jäähdytys: Kauratyyny laitetaan muovipussiin ja asetetaan pakasteeseen 2-3 tunniksi, jonka jälkeen tyyny kiedotaan pyyhkeeseen tai asetetaan muovipusseineen särkyalueelle n.10-20 minuutiksi.

Kokovalinta: KAT-2 Kauratukityyny bumerangikolmiota saa kolmessa koossa, joista valitaan sopiva käyttötarkoituksen mukaan. Perusohje sopivan koon valintaan on, että koko 1 sopii pienikokoisille, koko 2 keskikoisille ja 3 kolme pitkille käyttäjille.

Täyte ja materiaali: Kauratyynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. Kauratyynyn täyte on kotimaista luomukauraa.

Pesu: Tyhjennettyä tyynyä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Vieritä ylös