Levos Asennonvaihtotyyny lantiokuoppaan AVT-2

139,90 

Tukityyny tukemaan lantion aluetta

  • Tukityyny tukee erityisesti lantion ja ala-selän aluetta selällään nukuttaessa.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 2 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Tukityyny AVT-2 on lantiokuoppaan asetettava asennonvaihtotyyny. AVT-2 Asennonvaihtotyyny on Levosin tukityynyjen joukossa harvinaislaatuisesti painavilla PP-rakeilla (PolyPropeeni) tai kauranjyvillä täytetty tukityyny. Se on suunniteltu erityisesti Raepatjalla nukkujan avuksi käyttäväksi lisätukena lantionkuopassa tilanteissa, joissa lantiokuoppaan tarvitaan lisätäytettä silloin, kun nukkuja, etenkin leveälantioinen nukkuja, on kääntynyt kylkiasennosta selälleen nukkumaan. AVT-2 Asennonvaihtotyyny lantiossa on painavia täyterakeita, koska lantiokuoppa halutaan täyttää jäykillä erityisen luotettavan tuen tarjoavilla rakeilla.

Myös tavallisen joustin– tai vaahtomuovipatjan käyttäjät voivat hyötyä AVT–tukityynystä, jos patjaan on päässyt kuoleentumaan liian syvä tai liian joustava lantiokuoppa.

Tuki: AVT-2 tukee erityisesti lantion aluetta.

Käyttö: AVT-2 on suunniteltu erityisesti antamaan tukea perinteisen patjan kuoppaantumiseen sekä Raepatjalla nukkujan lisätueksi lantionkuopassa.

Kokovalinta: Valitse AVT-2 Asennonvaihtotyyny lantion koko käyttötarpeesi mukaan. Ohjenuorana voi pitää sitä, että isompi koko kannattaa valita vain silloin, kun todella tarvitsee isokokoista tukea, sillä liian ison AVT-2:n antama tuki heikentyy huomattavasti, jos AVT-2 –tukityyny on liian suuri.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. 

Pesu: Tukityynyjä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös