Levos Asennonvaihtotyyny hartiakuoppaan AVT-1

139,90 

Painava Tukityyny tukemaan hartiaseutua ja yläselkää

  • Tukityyny tukee erityisesti hartia-aluetta ja auttaa löytämään ergonomisemman asennon.
  • Rakeiden ansiosta tukityyny muotoutuu jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi.
  • Tukityynyä on saatavilla 2 eri kokovaihtoehtoa.
  • Levos Oy:n suunnittelema tuote, valmistettu Suomessa.
  • Avainlippu -merkintä.
Poista

Tukityyny AVT-1 on hartiakuoppaan sopiva asennonvaihtotyyny. Se on painavilla PP-rakeilla (PolyPropeeni) tai kauranjyvillä täytetty tukityyny. Se on suunniteltu erityisesti Raepatjalla nukkujan avuksi käyttäväksi lisätukena hartiakuopassa tilanteissa, joissa hartiakuoppaan tarvitaan lisätäytettä silloin, kun nukkuja on kääntynyt kylkiasennosta selälleen nukkumaan. AVT-1 Asennonvaihtotyyny hartioissa on sisällä painavia täyterakeita, koska hartiakuoppa halutaan täyttää jäykillä erityisen luotettavan tuen tarjoavilla rakeilla.

Myös tavallisen joustin– tai vaahtomuovipatjan käyttäjät voivat hyötyä AVT-1–tukityynystä, jos patjaan on päässyt kuoleentumaan liian syvä tai liian joustava hartiakuoppa.

Tuki: AVT-1 tukee erityisesti hartia-aluetta ja yläselkää.

Käyttö: AVT-1 on suunniteltu erityisesti antamaan tukea perinteisen patjan kuoppaantumiseen sekä Raepatjalla nukkujan lisätueksi hartiakuopassa.

Kokovalinta: Valitse AVT-1 Asennonvaihtotyyny hartioiden koko käyttötarpeesi mukaan. Ohjenuorana voi pitää sitä, että isompi koko kannattaa valita vain silloin, kun todella tarvitsee isokokoista tukea, sillä liian ison AVT-1:n antama tuki heikentyy huomattavasti, jos AVT-1 –tukityyny on liian suuri.

Täyte ja materiaali: Tukityynyn täytteenä on laadukasta kevyttä, hygieenistä ja kestävää EPP-muoviraetta, jonka määrää voi säätää kätevästi Levosin itsesulkeutuvan täyttö- ja tyhjennysaukon kautta. Tukityynyn kangas on 100% puuvillaa ja on sertifioitu ÖKO-TEX standardin 100 mukaisesti. 

Pesu: Tukityynyjä voi turvallisesti pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivausrummussa.

MATERIAALIT

PESUOHJE

60°C

SUUNNITTELIJA

Levos

Saatat myös pitää...

Vieritä ylös