Oppaat

TIETÄMYSTÄMME JA SUOSITUKSIAMME OPPAIKSI KOOTTUINA

Olemme tehneet oppaita auttamaan sellaisissa käytännön tilanteissa, joihin tuotteidemme kanssa toimittaessa tai nukkumiseen liittyen ylipäätään voi törmätä. Meillä on näistä aiheista hyvää tietoa ja näkemystä, ja haluamme jakaa ne kanssanne – yhteiseksi hyväksi.

Levosin ladattavat oppaat

Tavallisen sängyn virittäminen –opas

Nuku paremmin tavallisella sängylläsi

Kerromme tässä ladattavassa oppaassa, miten saat tuunattua tavallisen joustinpatja- tai vaahtomuovipatjasänkysi paljon ergonomisemmaksi ja paremmaksi nukkua.

Levosin nettioppaat

Patjan valinta on tärkeä asia. Patjasta riippuu paljon siitä, kuinka hyvin ja terveellisesti tulet nukkumaan. Patjan valinta voi kuitenkin tuntua vaikealta tehtävältä, jos ei oikein tiedä, miten valinta pitäisi tehdä. Siksi kokosimme avuksesi oppaan siitä, miten patjan valinnassa kannattaa toimia.

Levosin mallistosta löytyy monia innovatiivisia tukityynyjä eri käyttötarkoituksiin. Tästä artikkelista löydät kootusti tietoa tukityynyjen käytöstä ja eri tukityynyjen koon valinnasta.

Kerromme tässä oppaassa, miten saat säädettyä Levosin raetäytteisten tukityynyjen ja patjojen rakeiden määrää – eli vähennettyä tai lisättyä rakeiden määrää. – Vinkkaamme myös, miten kannattaa ja miten ei kannata toimia.

Erityinen haaste mittatilauspatjojen verkkokaupassa on se, ettei ole myyjää, joka voisi mitata asiakkaan vartalosta tarvittavia mittatietoja. Tässä artikkelissa kerromme, miten tarvittavat mittatiedot saadaan Levosille.

Vieritä ylös