ANETTE-tuotteita sängyllä

Valmistusmateriaalit

LEVOSIN TUOTTEET

Levos ja kotimaisuus

Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu kestämään ja toivomme niiden tuottavan iloa vuosiksi eteenpäin.

Suosimme tuotteissamme kotimaisuutta ja pyrimme kaikessa toiminnassamme ensisijaisesti valitsemaan lähituotettuja vaihtoehtoja. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja Levosin tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Luonnonmukainen Puuvilla 100%

Puuvilla

Materiaali 100% puuvilla Öko-Tex sertifioitu, neliöpaino 230/m2.

Puuvillakankaamme on valmistettu Öko-Tex-sertifikaatin mukaisesti ja eivät näin ollen sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle. Puuvilla on luonnonmukaisesti viljeltyä puuvillaa ja se on kasvatettu ilman myrkkyjä ja haitallisia torjunta-aineita. Öko-Tex sertifiointi on myös merkki siitä että tuotteen ostaminen on turvallinen valinta.

 

Pellava 100%, eurooppalainen

Pellava

Materiaali 100% pellava, neliöpaino 180g/m2 ja lankaluku 165.

Luonnonkuituinen pellava on ominaisuudeltaan hengittävä, luonnostaan allergisoimaton ja antibakteerinen ja se myös hylkii likaa, imee kosteutta ja kuivuu nopeasti. Kesällä pellava tuntuu viileältä kun taas talvella lämpimältä. Pellava on myös ekologinen ja kestävä valinta sillä se kestää hyvin kulutusta eikä nyppäänny. Pellava on täydellinen materiaali vuodevaatteisiin -sillä se vain paranee pesu pesulta!

Verkkokangas

Raepatjassa on käytetty verkkokangasta, joka on materiaalina sekä hengittävä että kestävä. Samaa kangasta käytetään Suomen armeijan taisteluvöissä.

Raepatjan musta verkkokangas, keinokuitu 100%

EPP

Raepatjassa ja tukityynyissä käytettävät täyterakeet ovat polypropeenia sisältäviä muovirakeita, jotka ovat täytetty osittain ilmalla. EPP (expanded polypropylene) on täytemateriaalina joustamaton, mutta painoltaan kevyt ja sopiikin näiden ominaisuuksien ansiosta erinomaisesti Levosin tuotteiden täytemateriaaliksi.

 

 

 

 

LUOMUKAURA

Kauratyynyissämme on käytetty kotimaista luomukauraa.

Kokonaiset kauranjyvät sitovat tasaisesti lämpöä ja näin ollen täytteenä käytetty luomukaura säilyttää lämmön pitkään ja jakaa sen tasaisesti.

Kauratyynyjämme voi käyttää sekä lämmitettynä että jäädytettynä.

Paisutettu polypropeeni (EPP) 100%, kevyt täyterae
Luomu kauranjyvät 100%, painava täyterae

Lue lisää:

Millainen on hyvä ryhti?

Olkapäät takana, pää pystyssä, vatsa tiukkana, selkä suorana? Tarkoittaako hyvä ryhti näitä asioita?

Lue lisää >>

Mitä ergonomia on?

Ergonomiahan tarkoittaa sitä, että sängyt, kengänpohjat, käyttöesineiden kahvat ym. muotoillaan ihmisen kehon mukaisesti – eli ergonomisiksi. – Eli ergonomia on siis… – ”kehonmukaistamista”? – Vai onko sittenkään?

Lue lisää >>

Selän jumppaaminen heti aamulla – hyödyt ja haitat

Selän jumppaaminen ja voimakkaat venyttelyt saattavat myös ylläpitää selän oireilua.

Lue lisää >>
Vieritä ylös