Ajankohtaista

AJANKOHTAISIA POSTAUKSIAMME JAETTUINA KAIKILLE

Kirjoitamme postauksiksi ja julkaisemme tälle sivulle Levosin ajankohtaisia asioita ja muuta meitä kiinnostavaa sekä inspiroivaa aikajärjestykseen niin, että postauksia voi helposti selata taakse päin.

Levosin uusi YouTube–kanava

Levosin SOME-kanavat ovat aloittaneet toimintansa

24.10.2021

Levosin SOME-kanavat ovat aloittaneet toimintansa ja ovat nyt seurattavissa.

>> Lue lisää
10 faktaa selkäkivuista

Artikkeli 10 faktaa selkäkivuista julkaistu

28.5.2021

Selkäkipuun liittyy monia sitkeitä uskomuksia, joista osa saattaa olla jopa jossain määrin haitallisia esimerkiksi paranemisennusteen suhteen. Artikkeli 10 faktaa selkäkivuista

>> Lue lisää
Erilaisia täyterakeita

Artikkeli rakeista patjan täytteenä julkaistu

26.5.2021

Mikä rakeiden käyttämisessä on niin hyvää, että rakeita käyttämällä nukkumisen ergonomia saadaan nostettua uudelle tasolle?

>> Lue lisää
Mitä ergonomia on?

Artikkeli ’ergonomia’ -sanan merkityksestä julkaistu

12.5.2021

Koska ’ergonomia’- ja ’ergonomisuus’ -sanoilla voidaan tarkoittaa yllättävän montaa asiaa, on syytä selventää, mitä niillä Levosilla tarkoitetaan ja miksi: Mitä ergonomia on?

>> Lue lisää
Niskan tukityyny TT03

Ensimmäiset tuotteet valokuvattu

16.3.2021

Levos astui yhden merkittävän askelen eteenpäin levos.fi-verkkokauppansa valmistelemisessa, kun to 11.3.2021 kuvattiin ensimmäiset tuotekuvat. Tuolloin opeteltiin tuotekuvien ottamista ja saatiin kuvattua tuotekuvia kahdesta tuotteesta: Niskan tukityynystä TT03 ja Ylävartalon tukityynystä TT02. Pää on nyt saatu auki tuotekuvauksessa, ja tästä vaan jatketaan kuvaamaan lisää hyvällä draivilla ja fiiliksellä!

>> Lue lisää

Arkisto

Vieritä ylös